Prijava

Vaša prijava

FOTO Radovi u Zagrebačkoj kod Gradskog groblja u punom jeku

[]

U Zagrebačkoj ulici u Velikoj Gorici trenutno su u punom jeku radovi na rekonstrukciji cjevovoda, u dijelu od Ulice J. Grdenića – Jarebičkog do križanja sa Zadarskom ulicom i Ulicom kneza Ljudevita Posavskog, u blizini Gradskog groblja. Radovi će trajati do 7. prosinca 2024. godine, no unatoč intenzivnom radu, protok prometa teče bez većih zastoja, a gužve su minimalne.

Trenutno su na autobusnoj stanici VG-Groblje postavljeni informativni letci koji obavještavaju putnike o stavljanju stajališta izvan funkcije te ih usmjeravaju na najbližu zamjensku stanicu.

S obzirom na nadolazeći blagdan Svih svetih, bit će osigurano nesmetano prometovanje na Zagrebačkoj ulici, uključujući zonu raskrižja s Ulicom Jurja Dobrile. Također će se osigurati neometano kretanje pješaka pješačkim prijelazima u zoni raskrižja Zagrebačka ulica – Ulica Jurja Dobrile te Zagrebačka ulica – Ulica Antuna Gustava Matoša. Nakon blagdanskog perioda, autobusno stajalište VG-Groblje bit će privremeno ukinuto do završetka regulacije prometa.

Radovi su planirani do početka prosinca, s minimalnim smetnjama za građane i svakodnevni promet u zoni rekonstrukcije.

Objava FOTO Radovi u Zagrebačkoj kod Gradskog groblja u punom jeku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Obavijest o isplati božićnice umirovljenicima

Šest strijelaca za mraclinsku šesticu Zelini