Prijava

Vaša prijava

Lara Dugonjić i Patrik Jeromić iz Karate kluba Centar prvaci Hrvatske

[]

Karate klub Centar ostvario je izvrstan uspjeh na Prvenstvu Hrvatske za mlađe uzrasne kategorije u borbama, održanom u Jastrebarskom od 26. do 27. listopada 2024., gdje je sudjelovalo preko 700 natjecatelja iz 77 klubova.

Natjecatelji Karate klub Centar osvojili su četiri medalje, uključujući dvije titule prvaka Hrvatske. Lara Dugonjić i Patrik Jeromić okitili su se zlatnim odličjima, istaknuvši se kao novi prvaci Hrvatske u svojim kategorijama. Lara Dugonjić, natječući se u uzrastu godišta 2013., kategorija -38 kg, dominantno je osvojila naslov prvakinje Hrvatske s maksimalnim pobjedama 8:0. Dugonjić je već prošle godine osvojila srebrnu medalju na državnom prvenstvu, potvrđujući svoj veliki talent.

Patrik Jeromić, u uzrastu godišta 2013., kategorija -51 kg, pokazao je iznimnu borbenost, osvojivši drugu titulu prvaka Hrvatske za Karate klub Centar. Uz ova dva zlata, karatašice Sara Brletić i Mihaela Pavlečić pridonijele su uspjehu kluba osvajanjem brončanih medalja. Pavlečić je, u uzrastu godišta 2015., kategorija -34 kg, zauzela treće mjesto, dok je Brletić u kategoriji -33 kg (uzrast 2014.) također osvojila broncu, potvrđujući svoju formu i kontinuitet odličnih rezultata.

Na prvenstvu je Karate klub Centar nastupio s 10 natjecatelja. Uz medaljaše, nastupili su i Mihael Jurlina, Kim Kumic, Dora Paić, Gabriela Mosković i Laura Agatić, dok je Noa Smolčić zbog bolesti bio prisiljen otkazati nastup.

Karate klub Centar, koji djeluje pri OŠ Nikole Hribara, nastavlja nizati sve bolje rezultate na državnim prvenstvima. Upisi u klub još uvijek su otvoreni, a svi zainteresirani mogu se obratiti glavnoj trenerici Ines Grdenić u maloj dvorani OŠ Nikole Hribara.

Objava Lara Dugonjić i Patrik Jeromić iz Karate kluba Centar prvaci Hrvatske pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.