Prijava

Vaša prijava

DVD Velika Mlaka pomogao obitelji Sremić


Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velika Mlaka posjetili su obitelj Sremić za koju smo nedavno pisali kako im je u požaru izgorjela obiteljska kuća.

dvd velika mlaka.jpg1

Prilikom posjete članovi DVD-a su dostavili i pomoć koja je prikupljena u DVD-u, u suradnji sa Udrugom Gordan Likić i Crvenim križem Velika Gorica.
– Veliko hvala i svaka im čast, donijeli su nam hrane, odjeću, sapuna, šampona. Nadamo se da ćemo na proljeće moći krenuti raditi iznova. – rekao nam je Milivoj Sremić.

Gornji kat kuće izgorio je, a donji je uništila voda, no uspjeli su sačuvati neke stvari. Milivoj trenutno sa svojom majkom živi u sestrinoj kući te kaže kako i dalje primaju pomoć i čekaju izvješće i odgovor od općine.

dvd velika mlakaa

Podsjetimo, vatra je buknula u poslijepodnevnim satima i zahvatila cijelu drvenu kuću koja je na očigled nestajala u plamenu. U njoj su živjeli 68-godišnja majka i njezin 47-godišnji sin koji su u trenu ostali bez svega. Na sreću nitko nije ozlijeđen, no pomoć je i dalje itekako potrebna.

Pomoć je i dalje potrebna, prvenstveno u hrani, odjeći i obući. Svi koji mogu i žele pomoći neka se jave sinu Milivoju Sremiću na broj 098 198 24 86.

Fotografije: Facebook stranica DVD Velika Mlaka


Pripreme za 3. Snježni spust u Ogulincu