Prijava

Vaša prijava

Počeo upis u školu akrobatskog rock’n’rolla


Akrobatski rock’n’roll klub Gorica počeo je s upisima u školu akrobatskog rock’n’rolla. U školu se mogu upisati djeca starija od pet godina, a treninzi se održavaju pod stručnim vodstvom kineziologa i dugogodišnjih plesača.

– Ako želiš zaplesati sa svojim vršnjacima i uvjeriti se kako je ovo jedan od najboljih sportova 21. stoljeća, dođi u Osnovnu školu Nikole Hribara 19. ili 21. siječnja u 19:30 sati ili nazovi trenera prof. Marka Gržinu 098 802 932. Svi koji se upišu ostvaruju pravo da cijelu veljaču treniraju besplatno. – poručili su iz kluba.

Akrobatski rock’n’roll klub Gorica, osnovan je u svibnju 2007. godine, od kada djeluje u okviru Hrvatskog rock’n’roll saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora. U klubu trenutačno trenira oko stotinjak mladih Goričana starih između 5 i 25 godina, a njih 17-oro se natječe na turnirima. Savez broji preko 800 natjecatelja koji se natječu u različitim kategorijama koje ovise o dobi i prikupljenim bodovima samih natjecatelja. U reprezentativnim kategorijama Hrvatska je međunarodna velesila čiji natjecatelji ostvaruju vrhunske rezultate.