Prijava

Vaša prijava

Nekadašnji RVG i Totalni FM u srijedu postaje Gold FM – prvi oldies radio u Hrvatskoj


Prvi oldies radio u Hrvatskoj – Gold FM starta u srijedu, 20. siječnja na FM frekvenciji 94,9 MHz!

‘Oldies’ je jedan od najslušanijih glazbenih radijskih formata u svijetu, a Gold FM će svirati legendarne hitove 50-ih, 60-ih i 70-ih godina. To uključuje izvođače kao što su: Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole, The Beatles, Elvis Presley, Louis Armstrong, The Platters, ABBA, Aretha Franklin, Barry White, Queen i mnogi drugi.

Gold FM će se emitirati na dosadašnjoj frekvenciji radija Totalni FM Velika Gorica, a moći će se čuti na području, Velike Gorice, Zagreba i okolice, ali i putem live streama širom svijeta.

Uz neke od najvećih hitova svih vremena, Gold FM na radio dovodi i jaka glumačko-voditeljska imena. Jedan od najpoznatijih i najnagrađivanijih hrvatskih glumaca te televizijski voditelj Rene Bitorajac postaje prepoznatljivi glas Gold FM-a. Rene će svakoga petka u 10 sati voditi jednosatni show ‘Čuka vremena’.

gold fm radio.png1
Osim njega tu su i mlade glumačke snage Ana Majhenić i Filip Riđički. Anu, koju znamo kao glumicu, bolje smo upoznali kroz tv show ‘Ja to mogu’, a još više ćemo je upoznati u jutarnjem showu ‘Gold Morning’ koji će voditi radnim danom od 6 do 10 sati u paru s kolegom Markom Bratošem.

Zvijezdu serije ‘Crno bijeli svijet’ Filipa Riđičkog slušat ćemo zajedno sa Sanjom Čeliković u showu ‘Pubske priče’, radnim danima od 20 do 22 sata. Uz glumce i provjerene radijske voditelje kao što su Anya Crow i Etore Kociančić, Gold FM ekipu čini i jedan od najpopularnijih hrvatskih pisaca Bruno Šimleša, kojeg smo upoznali i kao televizijskog voditelja. Njegovu emisiju ‘Pozitiva’ moći ćemo slušati subotom i nedjeljom od 9 do podne.

Uz puno vrhunske stare glazbe, kratkih i brzih informacija svakih 20 minuta, Gold FM po prvi put na radio dovodi i legendarni, provokativni i urnebesni News Bar FM koji će progovarati o hrvatskoj stvarnosti iz humoristično-satiričke perspektive. Više nego dovoljno razloga da od srijede (20.siječnja) u 6 sati raspalite legendarne hitove na 94,9 MHz i uživate uz Gold FM i ‘Good Old Times’.

Fotografije: Facebook