Prijava

Vaša prijava

Saznajte kako povećati svoje prihode


Besplatne mjesečne radionice VG Poduzetničkog centra za goričke poduzetnike donose tri nove teme ‘Kako zaraditi više od postojećih prihoda’, ‘ Obveze po aktivnim zakonima HR i ISO certifikati’ i ‘Ured bez papira’

Prva radionica održat će se 3. ožujka u 8,30 sati na adresi Šetalište F. Lučića 15. Planirano vrijeme izlaganja je 4 sata, a predavači su Mario Arbanas i Tatjane Gral.

– Kroz navedenu temu polaznici će saznati kako učinkovito pratiti i upravljati troškovima poslovanja, kako napraviti kvalitetnu analizu poslovanja u prethodnom razdoblju, te kako boljim planiranjem i upravljanjem povećati udio profita u poslovanju. – poručili su iz Centra.

Druga radionica pod nazivom ‘Obveze po aktivnim zakonima HR i ISO certifikati’ održat će se 10. ožujka u 8,30 na istoj adresi. Više o Zakonu o radu i obvezama poslodavaca temeljem aktualnih zakonskih akata te kako uskladiti poslovanje s pravilnicima polaznici će moći saznati od Vitomira Lučića.

Posljednja tema u ožujku bit će ‘Ured bez papira’. Predavač Tomislav Gligora govorit će o osnovnim pretpostavkama za uvođenje koncepta ureda bez papira. Polaznicima će biti prikazan i konkretan primjer digitalizacije ureda. Predavanje možete poslušati 17. ožujka od 9 sati.

Kako bi sudjelovali na ovim radionicama, morate se prethodno prijaviti na broj telefona 01 6269 943 ili putem ispunjenog obrasca koji se nalazi na Internet stranici VG poduzetničkog centra.