Prijava

Vaša prijava

Odgođena Buševska biciklijada


Treća Buševska Biciklijada najavljena za nedjelju 15. svibnja, odgađa se za tjedan dana. Zbog lošeg vremena, organizatori su odlučili da će se voziti 22. svibnja.

Rekreativna vožnja starta u 16 sati, a duga je 20 kilometara. Start je u Buševecu na Trgu Seljačke sloge, vožnja ide prema Turopolju, a nastavak je prema Rakitovcu, Kučama, Gornjem Podotočju do Vukovine. Nakon kraćeg odmora uz sokove, povratak je istom rutom prema cilju u Buševecu. Predviđeno vrijeme trajanja vožnje je 1 sat i 20 minuta. Prijave za Rekreativnu vožnju su od 15 sati na Trgu seljačke sloge. Prvih sto prijavljenih dobit će majicu na poklon.

XC utrka Turopoljski lug također starta u 16 sati. Staza je duga 35 kilometara, a kotizacija iznosi 30 kuna. Vožnja počinje u Buševecu na Trgu seljačke sloge. Vozi se prema Turopolju i Rakitovcu, a kod Kučkog mosta je nastavak vožnje uz nasip kanala Sava-Odra prema Turopoljskom lugu pa povratak kroz šumu Turopoljskog luga prema Turopolju sve do cilja u Buševcu.

bicikl

Najduža, Cestovna utrka Buševec, starta u 15 sati i duga je 55.1 kilometar. Vozi se od Buševca do Podvornice i Kravarskog preko Hotnje, Pokupskog, Cvetnić Brda i Šestak Brda, zatim Kravarskog te ponovno kroz Podvornicu do Buševca. Predviđeno vrijeme trajanja vožnje su 3 sata i 20 minuta. Kotizacija je 30 kuna.

Prijave za XC utrku Turopoljski lug i Cestovnu utrku Buševec možete obaviti do 19. svibnja, isključivo putem prijavnog obrasca.

-Na svim rutama bit će pratnja policije, vozilo za prijevoz bicikla u kvaru, putničko vozilo za prijevoz biciklista koji odustanu kao i vozilo sa volonterima Crvenog križa Velika Gorica u slučaju ozljeda.-poručuju organizatori.

3.Buševsku biciklijadu organizira Udruga Moj Buševec u suradnji s Biciklističkim klubom Velika Gorica, a 17.07. Buševec je izabran da bude domaćin cilja “Rapha Women’s 100 Zagreb 2016.” međunarodnog biciklističkog događaja koji se prvi puta organizira u Hrvatskoj. Sve detalje o 3. Buševskoj biciklijadi kao i prijavnice za utrke možete pronaći ovdje.