Prijava

Vaša prijava

Gorički boksač lovi osmu profi pobjedu


Ivan Njegač, profesionalan boksač Boksačkoga kluba Velika Gorica priprema se za boksački spektakl koji će se ove subote, 29. listopada održati u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica. Gledatelji će moći vidjeti četiri amaterska i dva profesionalna meča, a glavna borba biti će između Ivana Njegača i njegovog protivnika Luce Marasca.

njegac-3

– Ovo je moj deseti profesionalni meč po redu od kojih imam sedam pobjeda i dva poraza, nadamo se da će taj biti sretan. Imam želju da pobijedim, kao i svaki borac koji boksa doma. Naravno meč će biti jako težak budući da je protivnik jako dobar, ima 17 pobjeda i dva poraza. Meč je dogovoren u šest rundi, može trajati u šest rundi dobre borbe, a može završiti nokautom u bilo kojoj rundi jer neće biti nikakvog kalkuliranja, ide se od prve minute na sve ili ništa – o subotnjem meču ispričao nam je Ivan.

njegac-1

Ivanovi treneri Stjepan Bačurin i Vedran Pereković pomogli su mu na treninzima sa svojim iskustvima iz mečeva i savjetima. Kondicijske pripreme odradili su u Zagrebu, dok su boksačke u klubu u Gorici. Osim toga, išli su i na sparing u druge klubove. Glavne pripreme za meč protekle su u najboljem redu i bez ikakvih ozljeda, a dan prije meča održat će se vaganje natjecatelja.

njegac-2

Dođite svi u Bakarić od 19 sati i podržite mene i sve mlade dečke koji će boksati. Napunimo dvoranu i pokažimo da ljudi u Gorici još uvijek vole boks. Moj meč trebao bi biti na rasporedu oko 20 sati i 45 minuta, a prije mene će biti još jedan profesionalni meč u četiri runde između Talijana i Mađara – pozvao je Ivan sve gledatelje da dođu uživati u boksačkoj večeri.

Ulaz je slobodan.