Prijava

Vaša prijava

Novi europski natječaj za mlade od 15 do 25 godina


Europski socijalni fond raspisao je Otvoreni poziv za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za provedbu specifičnog cilja 9.i.1 Borba protiv siromaštva i socijalne isključenosti kroz promociju integracije na tržište rada i socijalne integracije ranjivih skupina, i borba protiv svih oblika diskriminacije u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020″.

Osigurana su ukupna financijska sredstava u iznosu od 18 milijuna kuna, a prihvaćeni projekti sufinancirat će se u 100% iznosu ukupno prihvatljivih troškova.

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne samouprave, kulturne ustanove i organizacije, organizacije civilnog društva. Ciljna skupina ovog Poziva su mladi u dobi od 15 do 25 godina, posebno mladi u nepovoljnom položaju, odnosno osobe s invaliditetom i djeca s teškoćama u razvoju; pripadnici romske i drugih nacionalnih manjina; nezaposleni, uključujući dugotrajno nezaposleni; mlade osobe koje su korisnici socijalne skrbi.

Tijelo nadležno za provedbu Poziva je Ministarstvo kulture, a projektne prijave se mogu podnositi do 28. veljače 2017. godine. Više informacija o objavljenom Pozivu možete pronaći ovdje.