Prijava

Vaša prijava

Održan 3. Snježni spust u Ogulincu


Jučer je u Ogulincu u organizaciji Udruge ”Moj Buševec” održan 3. Snježni spust na kojem se okupilo više od 60 natjecatelja. U sanjkaškom spustu natjecalo se 51 dijete, sedmero ih je odmjerilo snage u skijaškom slalomu, a jednako toliko odraslih natjecalo se u sanjkaškom spustu.

Kod sanjkaša među djecom najbolji je bio David Kovačić s vremenom dvije vožnje 11,30. Drugo mjesto pripalo je Mariji Hajčić (11,55), a treće Dori Klečić (12,01)

U skijaškom slalomu prvo mjesto zauzeo je Danijel Dikšić  s vremenom 19,49, druga s vremenom 22,13 je bila Beata Kološa, a treći Lovro Sinjeri s vremenom vožnje 23,68.

3. snježni spust ogulinec foto moj buševec 8
Među roditeljima koji su se prijavili na sanjkaški spust najbolje vrijeme imao je Dario Kovačić (12,59), drugi je bio Nikola Kovačić (12,88), a treći Marko Tolić (13,49).

-Jako smo zadovoljni kako je sve prošlo. Okupilo se više od stotinu ljudi. Vrijeme je bilo odlično, sve smo lijepo pripremili. Svake godine program je sve bogatiji i posjetitelja je sve više – rekao nam je Danijel Rožić, predsjednik Udruge ”Moj Buševec”.

3. snježni spust ogulinec foto moj buševec 7

Iako je želja organizatora bila da ove godine na Snježni spust dođu Janica i Ivica Kostelić, zbog unaprijed dogovorenih obveza, do Ogulinca nisu uspjeli doći. – Čuli smo se bili s Ivicom u srijedu, no zbog obveza nije mogao doći, ali izrazio je nadu da će moći doći iduće godine. Janica se isto ispričala i poslala nam tri majice s potpisom – rekao je Rožić.

Udruga ”Moj Buševec” zahvalila se svim sudionicima 3. Snježnog spusta, a posebno obitelji Kovačić na logističkoj potpori kao i Borisu Petračiću.

Foto: Udruga ”Moj Buševec”/Facebook