Prijava

Vaša prijava

Na meti provalnika stan, obiteljska kuća te tri susjedne vikendice


U proteklih tjedan dana na širem velikogoričkom području zabilježene su tri provale u vikendice, provala u stan te provala u obiteljsku kuću.

U Branimirovoj ulici između ponedjeljka, 30. listopada i subote, 4. studenog provaljeno je u stan 60-godišnjakinje. Nepoznati počinitelj ušao je u stan koji je otvorio prikladnim alatom te je ukrao zlatni nakit vrijedan 10 tisuća kuna.

U srijedu, 8. studenog provaljeno je u obiteljsku kuću u Mičevcu. Nepoznati počinitelj ukrao je prijenosna računala, ručne satove te novčanik s novcima, karticama i dokumentima te je 43-godišnjakinju oštetio za pet tisuća kuna.

U Pustikama je, od nedjelje, 5. do utorka, 7. studenog, nepoznati počinitelj provalio u tri vikendice u vlasništvu Velikogoričana. – U prvoj je ukrao televizor Grundig, pretvarač napona, sobnu antenu i akumulator. Šteta je oko 1700 kuna – ispričao je Niko Kuzmanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Provalnik je obio i druge dvije vikendice no iz njih ništa nije otuđio.

Objava Na meti provalnika stan, obiteljska kuća te tri susjedne vikendice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Posjet 40. Interliberu

Državno Natjecanje iz geografije