Prijava

Vaša prijava

U Goričkom klubu mladih saznajte kako steći zdrave navike


Gorički klub mladih za ovaj tjedan pripremio je niz zanimljivih događaja i radionica. Danas se, u 3. razredu Zrakoplovne škole održala radionica samoprezentacije i govorništva “Kako biti dobar vođa”. Večeras od 19 sati održava se novo predavanje u sklopu radionice Foto/video sekcije.

Sutra se održava radionica “Što ti sad hoćeš?”, a srijeda je rezervirana za sastanak Debatnog kluba. U srijedu se u Osnovnoj školi Eugena Kumičića održava plesna radionica kao dio Dana mladih.

Za već prijavljene učenike, u četvrtak se održava druga radionica “Moj privatni bingo”.
U petak se, u sklopu Dana mladih održava radionica Udruge Probion – “Stekni zdrave navike”.

– Radionica će svim prisutnima dati uvid u profesiju nutricionizma, zdrav način života i nužnost raznolikosti prehrane. Bit će riječi o poremećajima u prehrani, kako ih izbjeći i kako se s njima nositi. Studenti će prisutnima prići na personaliziran način te sagledati njihove prehrambene navike i dati savjete kako ih poboljšati. Kroz radionicu će sudionici biti upoznati s receptima zdravih jela koje se na jednostavan način mogu pripremiti za radni dan u školi ili na fakultetu – poručuju iz Goričkog kluba mladih.

Radionica će se održati u Goričkom klubu mladih, na drugom katu Galženice od 19 i 30 sati, a namijenjena je srednjoškolcima i studentima.

Sve dodatne informacije o događanjima u Goričkom klubu mladih dostupne su na njihovoj web i Facebook stranici. Klub je otvoren svaki dan iza 17 sati.

Objava U Goričkom klubu mladih saznajte kako steći zdrave navike pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.