Prijava

Vaša prijava

Radionice “Lovci na dinosaure” uče djecu o prošlosti planeta Zemlje


Pučko otvoreno učilište organizira radionice “Lovci na dinosaure”. Riječ je o radionicama namijenim djeci starijoj od šest godina koje djecu oče o prošlosti planeta Zemlje – geološkim razdobljima, fosilima, mijenjanju Zemlje kroz vrijeme.

– “Lovci na dinosaure” je radionica koja vodi djecu u prošlost našeg planeta Zemlje i u svjetove kojih više nema, ali o kojima svjedoče fosili. Kroz različita geološka razdoblja djeca uče o biljkama i životinjama koje su nekada živjele na našem planetu: trilobitima, amonitima, velikim devonskim ribama, dinosaurima, letećim gmazovima, morskim škorpionima, mamutima, sabljozubim tigrovima. Također stječu znanje o dinamici Zemlje i kako se ona mijenja kroz vrijeme – kažu iz Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Cilj ovih radionica je kroz zabavne aktivnosti poučiti djecu o prošlosti planeta na kojem živimo te kroz ekološku edukaciju razvijati svijest o očuvanju ravnoteže za budućnost.

Foto: POUVG

Radionice će se održavati svake subote od 20. siječnja do kraja ožujka u 11 i 30 sati na drugom katu POUVG-a u učionici 223. Cijena po radionici je 50 kuna.

Objava Radionice “Lovci na dinosaure” uče djecu o prošlosti planeta Zemlje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.