Prijava

Vaša prijava

Počeli su eUpisi u dječje vrtiće


Roditelji, odnosno skrbnici djece predškolske dobi, koji su zainteresirani za upis djece u predškolske ustanove na području Grada Velike Gorice trebaju podnijeti zahtjeve za upis djece u dječje vrtiće. To mogu učiniti i elektronskim putem od danas do 15. svibnja na web stranici eUpisi.

Za online prijavu neophodno je imati adresu elektroničke pošte (e-mail). U slučaju da je roditeljima potrebna pomoć, mogu se obratiti dječjem vrtiću kojeg su odabrali. U svakom dječjem vrtiću bit će dostupna osoba koja pruža pomoć pri podnošenju zahtjeva, ponedjeljkom od 15 do 18 sati te utorkom i četvrtkom od 11 do 14 sati. Zahtjev za upis djeteta može se podnijeti isključivo elektronskim putem u jedan dječji vrtić.

Grad Velika Gorica je u, suradnji s dječjim vrtićima na gradskom području, osigurao provedbu projekta eUpisa djece u dječje vrtiće. Radi se o projektu kojim se nadograđuje prošlogodišnji sustav eUpisa te osigurava jednostavniji i napredniji sustav za prijavu djeteta u dječji vrtić iz udobnosti svoga doma. Projekt će pokazati funkcioniranje procesa upisa djeteta u dječji vrtić u praksi i nadograđivat će se sukladno povratnim informacijama kako od strane roditelja, tako i od strane djelatnika naših dječjih vrtića.

Objava Počeli su eUpisi u dječje vrtiće pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.