Prijava

Vaša prijava

Policija uhitila Osječanina koji je opljačkao kuću u Kosnici


Policija je prošlog petka provela kriminalističko istraživanje nad Osječaninom rođenim 1972. godina za kojeg je utvrđeno da je sredinom travnja ušao u nezaključanu obiteljsku kuću u Velikoj Kosnici koju je potom opljačkao. Za sada nepoznati lopov ušao je u još jednu nezaključanu kuću i to kroz nezaključana balkonska vrata u Velikoj Mlaki dok su u njoj bili ukućani. U ponedjeljak 28. travnja između 13 i 15 sati iskoristio je njihovu nepažnju i ukrao novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac.

U Velikoj Gorici u Ulici Josipa Pavičića provaljeno je u obiteljsku kuću između 28. veljače i 29. travnja. Nepoznati počinitelj prišao je balkonskim vratima sa stražnje strane kuće, podignuo spuštene roletne i prikladnim alatom provalio u kuću iz koje je ukrao televizor, posuđe, posteljinu, zavjese, tepih i ostalo. Vlasnica kuće (61) oštećena je za oko 2000 kuna.

Krađe bicikala

Iz zajedničke prostorije stambene zgrade u Cvjetnom naselju, s 29. na 30. travnja, ukraden je crni bicikl Orbea sport u vlasništvu 65-godišnjaka.

Bez bicikla jučer je ostao i 37-godišnjak. Njegov Felt ukraden je u Tomaševićevoj ulici između 16 i 19.10 sati.

Objava Policija uhitila Osječanina koji je opljačkao kuću u Kosnici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.