Prijava

Vaša prijava

Mali vijećnici spojili ugodno s korisnim: radni sastanak održali na izletu


Vijećnici Dječjeg gradskog vijeća družili su se u petak 4. svibnja na izletu kojeg je za njih organizirao Grad Velika Gorica uz pomoć Centra za djecu, mlade i obitelj.

Vijećnici su posjetili Stari grad Lukavec u kojem je Gorički klub mladih za njih organizirao Escape room. Sve zadatke rješavali su bez problema i uz to se dobro zabavljali. Nakon toga posjetili su Izletište ”Cowboy” u Markuševcu Turopoljskom gdje su nastavili druženje u radnoj atmosferi pripremajući se za radionicu koja će se održati na središnjem nacionalnom događaju povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji, 15. svibnja, u Muzeju Mimara.

Jelena i Maja iz Centra za djecu, mlade i obitelj osmislile su s vijećnicima aktivnosti za radionicu na temu ”Kako djeca participiraju u obitelji?”. Zaključke s radionice naši vijećnici će prezentirati ministrici za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i svim uzvanicima, a kao primjer institucionalne brige za sve članove obitelji bit će predstavljen Centar za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.

Objava Mali vijećnici spojili ugodno s korisnim: radni sastanak održali na izletu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.