Prijava

Vaša prijava

Pobjednici 1. školskog natjecanja “Buđenje” odmjerit će snage na Završnom koncertu natjecanja


U Umjetničkoj školi Franje Lučića u utorak i srijedu, 8. i 9. svibnja održano je 1. školsko natjecanje “Buđenje” na kojem je sudjelovalo 89 solista i komornih sastava koji su se natjecali u 6 disciplina i 4 starosne kategorije.

– Bilo je u ta dva dana prilike čuti niz lijepih nastupa, od onih najmlađih, pa sve do učenika pred svršetkom srednjeg obrazovanja, no bila je to i prigoda za druženje, upoznavanje, slušanje i bodrenje i stvaranje nove razine međusobnog uvažavanja učenika različite dobi i
različitih glazbeničkih specijalnosti – rekao je ravnatelj Umjetničke škole Borut Vidošević.

Najbolji iz svake discipline ponovno će se susresti na Završnom koncertu natjecanja 17. svibnja u 18 sati u Dvorani Galženica.

– Završni koncert nije, međutim, tek revija najboljih: objedinjeni ocjenjivački sudovi svih disciplina tom će prilikom, na osnovu nastupa u redovnom tijeku natjecanja i nastupa na Završnom koncertu, odlučiti o dobitniku Grand prix-a – konačnom pobjedniku cijeloga natjecanja, a publika će svojim glasovima odabrati kome će od izvođača dodijeliti Nagradu publike – najavio je ravnatelj.

Objava Pobjednici 1. školskog natjecanja “Buđenje” odmjerit će snage na Završnom koncertu natjecanja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dio Rakitovca sutra neće imati struju

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike