Prijava

Vaša prijava

Za manje od mjesec dana otvara se najveći outlet centar u Hrvatskoj


Novi Designer Outlet Croatia, pored robne kuće IKEA u Rugvici, svoja će vrata otvoriti u četvrtak 7. lipnja u 17 sati, piše poslovni.hr. U novom outlet naselju, koji se proteže na više od 15 000 kvadratnih metara, posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama.

– Kako niti jedno svečano otvorenje ne može proći bez dobre zabave, pripremili smo vam koncert kraljice estrade i velike zaljubljenice u modu – Severine – najavili su iz Designer Outleta Croatia.

Na dan otvorenja, nova outlet destinacija za kupovinu ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brandova po 30 do 70% nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene. Modni i lifestyle brandovi bit će otkriveni na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia netom prije otvorenja. Većina brandova ponudit će modu za žene, muškarce i djecu, uključujući odjeću, obuću i dodatke, kao i opremu za sport i rekreaciju na otvorenom.

Svi koji se vole igrati i uzbuđeno iščekuju otvorenje, mogu se već sada pridružiti VIP klubu Designer Outlet Croatia te prijaviti na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri povodom otvorenja na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia. S malo sreće, moguće je osvojiti walk-in ormar s odjećom u vrijednosti od 30 000 kuna, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje, te poklon bonove, kao i druge vrijedne nagrade.

Investicija je vrijedna 88 milijuna eura i u drugoj fazi obuhvaćat će izgradnju dodatnih 10000 kvadratnih metara. Riječ je zajedničkom pothvatu tvrtke IKEA Centres i švicarskog Mutschler Outlet Holding AG, koje već surađuju u projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. Nad oba dizajnerska outleta upravljat će konzultantska tvrtka iz Austrije, ROS Retail Outlet Shopping, jedan od vodećih europskih upravitelja outleta.

Objava Za manje od mjesec dana otvara se najveći outlet centar u Hrvatskoj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.