Prijava

Vaša prijava

SPORTSKI VIKEND Gorica gost Cedevite, rukometaši u Vinkovcima


Predstojeći vikend pokazuje da se bliže Božićno-novogodišnji praznici i blagdani i po pitanju događaja na sportskom planu. Naime, neki sportaši već odmaraju, kao što su stolnotenisači i igračice Udarnika u 2. HRL Centar, a uskoro će put odmora i nogometaši i rukometaši te odbojkašice.

Ali, krenimo redom. Već u petak zadnji put ove jeseni na travnjak izlaze nogometaši Gorice. U 18 sati gostuju u Kranjčevićevoj kod trećeplasirane Lokomotive, u susretu 18. kola. Mogu li igrači Sergeja Jakirovića prekinuti rezultatsku krizu od tri uzastopna poraza, provjerite dolaskom na stadion ili u izravnom prijenosu na Arenasport 1.
Košarkaši svoj susret 10. kola u Premijer ligi igraju tek u ponedjeljak, kada odlaze na gostovanje kod Cedevite, bolje rečeno druge momčadi ovog kluba, budući da prva nastupa u ABA ligi i Europacupu. Susret počinje u 16 sati, uz izravan prijenos na Arenasport televiziji.
U rukometnoj Premijeg ligi, igrači Gorice, pod vodstvom novog trenera Andrije Nikolića

gostuju u subotu kod ove sezone solidne Spačve. Vjerujemo da u klubu i oko njega svi jedva čekaju stanku zbog Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, da naprave rekapitulaciju odrađenog sa željom da se ovakva polusezona više nikad ne ponovi. Podsjetimo, Gorica ima samo jednu pobjedu i čvrsto je na dnu ljestvice.
U odbojkaškoj prvenstvu, u 1. B ligi igračice Velike Gorice ugošćuju Mladost 2, vodeći sastav lige. Utakmica počinje u nedjelju u 17 sati. Odbojkašice HOK Gorice, koje su za sada vodeća ekipa u 2. ligi, u subotu od 14 sati igraju derbi protiv drugoplasiranog sastava Bjelovar. Isplati se doći ih podržati.

Goran Klobučarić

 

Objava SPORTSKI VIKEND Gorica gost Cedevite, rukometaši u Vinkovcima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.