Prijava

Vaša prijava

20 godina GAS-a prolazi bez velikog slavlja


Gorička alternativna scena ove godine obilježava mali jubilej. Naime, 20 im je godina pa će i ovogodišnji Humphrey Bogart biti u svečarskom tonu, no to samo na papiru. Programom, nažalost, nije ništa bogatiji nego proteklih godina i ni po čemu prepoznatljiviji i drugačiji, s obzirom na obljetnicu. Gorička alternativna scena, otkako je utemeljena, pokretač je mnogih promjena u našem gradu, ovdje su prvi koncerti održani upravo u njihovoj organizaciji, a tijekom godina organizatori su i brojnih kreativnih radionica, slušaonica, tribina i izložbi, promičući domaću scenu, autore i izvođače

Ove su godine nanizali šest svirki u dva dana i na taj način popunili slavljenički program. Jedini plus je što je riječ o bendovima većinski iz Gorice, jer cilj udruge je promicati domaću scenu i dati priliku Goričanima da se pokažu.

Otvorenje  festivala je u petak, 21.12., a svi će se programi odvijati u Caffe baru Vegos. Prvi dan, u petak sviraju Mel Camino, Feral Instinct i Plug&Play, a u subotu Kabriolet Karavan, KUD Blud i Alive.

Objava 20 godina GAS-a prolazi bez velikog slavlja pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Događanja u Goričkom klubu mladih

Bikovi nadigrali Vitamine