Prijava

Vaša prijava

Zbog bolesti i ozljeda Azena nije nastupila u susretu 12. prvenstvenog kola


Nakon što prije tjedan dana nisu odigrali susret 11. kola protiv Splita i to na zamolbu gošći, još jednom, drugi puta uzastopno, Azena nije nastupila u prvenstvu Hrvatske. Naime, zbog bolesti i ozljeda Goričanke nisu mogle skupiti dovoljan broj igračica za odigravanje utakmice, tako da su automatski izgubile od inače vodeće ekipe Osijeka 3:0. Ovo je kako bismo rekli nogometnim rječnikom bio žuti karton za sastav trenera Luke Bišćana, jer ukoliko još jednom ne istrče na parket, vjerojatno će izgubiti status prvoligaša.
Možda je i sreća da sada nastupa stanka u prvenstvu, jer pravi je i zadnji trenutak da svi odgovorni u klubu sjednu i odluče što i kako dalje. Očigledno je da ovakvo mučenje više nema nikakvog smisla. Navodno su u pregovorima s nekoliko igračica koje bi pojačale oslabljene redove Azene. Ali, ne treba trčati pred rudo, pričekajmo ipak prijelazni rok…

Goran Klobučarić

Objava Zbog bolesti i ozljeda Azena nije nastupila u susretu 12. prvenstvenog kola pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.