Prijava

Vaša prijava

KOŠARKA Košarkašima završila zimska stanka


Posljednju utakmicu u 2018. godini, podsjetimo, košarkaši velikogoričkog prvoligaša Gorice odigrali su još 22. prosinca i slavili vrlo bitnu pobjedu protiv izravnog konkurenta za osiguranje ostanka, riječkog Škrljeva. Naravno, uvijek je ljepše kad se jedno razdoblje okonča trijumfom, a ne porazom. Jer, nekako je najgore, a pogotovo ako su u pitanju, kao sada, Božićno-novogodišnji blagdani, provoditi ih s mislima na negativno okončan prvi dio prvenstva.

Momčad Josipa Sesara je već u punom trenažnom procesu, jer uskoro slijede nova uzbuđenja, nove teške prepreke u ostvarenju onog najosnovnijeg – želje da i sljedeće sezone Velika Gorica može ugostiti Cedevitu, Split, Cibonu, Zadar i ostale „stanovnike“ najboljeg razreda hrvatske košarke. Doduše, prvenstvo se nastavlja kroz desetak dana, ali već ovog vikenda Goricu očekuju obveze u najmasovnijem natjecanju, Kupu Krešimira Ćosića.

U subotu s početkom u 17 sati u Dvorani Dražena Petrovića, Gorica je gost Hermes Analitice, bez ikakve dvojbe najugodnijeg iznenađenja u dosadašnjem dijelu prvenstva. Momčad iz Zagreba baš je nedavno u sjajnoj utakmici svladala momčad Josipa Sesara sa 99:98, pa će ovo biti sjajna prilika za uzvrat i osiguranje participiranja u posljednjih osam. A što se tiče prvenstva, Gorica ga nastavlja kako smo rekli kroz desetak dana vrlo bitnim domaćinstvom Šibeniku, koji je na tablici mjesto ispred Gorice, sa istim omjerom od četiri pobjede i sedam poraza. U svakom slučaju, u sljedećim mjesecima neće nedostajati obilja košarkaških uzbuđenja.

Goran Klobučarić

Objava KOŠARKA Košarkašima završila zimska stanka pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.