Prijava

Vaša prijava

Predstavljanje knjige “Ogrtač” Snježane Strbad


“Kad život pred tebe stavi zid, ili ćeš ostati stajati pred njim, ili ćeš ga preskočiti”. Naša sugrađanka Snježana Strbad, suočena s teškom životnom borbom u obliku karcinoma, odlučila se za ovo drugo. Ma koliko visok taj zid bio, odustajanje za nju nikad nije bilo opcija. Vedrina prije svega, ljubav prema životu i pozitivan stav pomogli su joj da iz svoje najteže životne bitke izađe zdrava, snažna i spremna da sa svima nama podijeli svoje
iskustvo u knjizi “Ogrtač”.

Knjigu je objavila u vlastitoj nakladi kao trajno svjedočanstvo o, kako sama kaže, ljubavi, istini, strahu, hrabrosti, stajalištu, unutarnjoj snazi, ljudskosti i pobjedi. Namijenjena je jednako onima koji su i sami prisiljeni suočiti se s karcinomom, kao i onima koji će
iz iznimno pozitivnog stava kojim zrači “Ogrtač” Snježane Strbad znati izvući ono najbolje za sebe kao nadahnuće u bilo kojoj životnoj borbi.

O knjizi i svojem iskustvu govorit će u četvrtak, 17. siječnja 2019. u 18.30 sati u
Gradskoj knjižnici Velika Gorica. Uz autoricu govore i recenzentica knjige Andreja Talan Pavić, a u glazbenom dijelu programa nastupaju Lidija Capković Martinek, solistica (Gradski zbor Franjo pl. Lučić) i prof. Tibor Naglić, klavir.

Knjigu “Ogrtač” Snježane Strbad moći ćete nabaviti na predstavljanju, a prihod od prodaje namijenjen je za Udrugu “Krijesnica” i Udrugu “Jak kao Jakov” koje pružaju podršku i pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima.

Objava Predstavljanje knjige “Ogrtač” Snježane Strbad pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.