Prijava

Vaša prijava

KOŠARKA Bosco apsolviran, slijedi Zadar


Košarkaši trenera Josipa Sesara dugo vremena nisu znali za prvenstvenu pobjedu. Doduše, u to razdoblje je ušla i jednomjesečna stanka uzrokovana Božićno-novogodišnjim praznicima i blagdanima. Ali, stoji činjenica da Gorica dugo nikoga nije svladala u prvenstvenim ogledima. Ali, napokon je i tome došao kraj. U ogledu protiv Bosca, sastava koji je novajlija u ligi, ali isto tako i sastava koji je uvjerljivo posljednji i vjerojatno će se vratiti u stupanj niže, Gorica je iskalila sav svoj bijes i frustracije.

Kapusta, Baković, Majcunić i ostatak momčadi kontrolirao je cijeli tijek susreta i niti u jednom trenutku nije bilo potrebe da Josip Sesar burnije reagira i nepotrebno gubi živce. Ovaj trijumf će zasigurno puno značiti, jer njime Gorica ostaje u krugu sastava koji će se boriti za osmo mjesto, posljednje koje vodi u doigravanje. Trenutno su na istom omjeru od pet pobjeda i osam poraza tri momčadi, Šibenik, Alkar i Gorica, tako da će svaka buduća utakmica biti, možemo slobodno reći, kvalifikacijska.
A prva sljedeća za velikogorički sastav je ona domaća, kontra Zadra, još jednog velikana hrvatske košarke, u petak od 19 sati.

U Rakarju su ove sezone pali Cibona i Split, pa će biti zanimljivo vidjeti mogu li i Zadrani pognutih glava napustiti parket Gradske dvorane. Gorica je inače pojačala kadar, došao im je Lovro Mazalin, igrač koji je puno obećavao, ali koji u dosadašnjem dijelu karijere nije to previše i pokazao. Možda baš kod Josipa Sesara pokaže da je s pravom proglašavan jednim od najboljih mladih igrača Hrvatske prije nekoliko godina.

Goran Klobučarić

Objava KOŠARKA Bosco apsolviran, slijedi Zadar pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Pub kviz ponovo napada