Prijava

Vaša prijava

ODBOJKA Pobjeda HOK Gorice, poraz Azene


U 1. Ligi za odbojkašice u skupini za ostanak, odbojkašice Azene su očekivano poražene u svojoj dvorani od ekipe Dinama sa 0:3. Međutim, ono najvažnije za Azenu slijedi sljedeći vikend, kada gostuju kod Drenove, sastava koji im je izravni konkurent za ostanak u ligi. U slučaju pobjede, Velikogoričanke će vjerojatno osigurati i sljedeće godine participiranje u društvu najboljih. Inače, spomenimo da je Drenova u ovom kolu pomalo i senzacionalno slavila protiv ekipe Drenove i na taj način došla samo na bod do Azene.

Za lijepe odbojkaške vijesti opet su se pobrinule igračice HOK Gorice. Naime, one su u utakmici 8. kola u 2. Ligi sa uvjerljivih 3:0 slavile protiv ekipe Kitro Varaždin II. Gošće su ukupno osvojile samo 42 poena. Ovo je osma uzastopna pobjeda Velikogoričanki, kojom su naravno ostali na vodećoj poziciji na ljestvici.
U 1. B ligi Novi Zagreb je sa 3:0 svladao indisponirano ekipu Velike Gorice. Goričani su ostali na desetom mjestu, a zanimljivo je da su sakupili ukupno čak 53 poena, ali opet su na kraju uvjerljivo poraženi.

Goran Klobučarić

Objava ODBOJKA Pobjeda HOK Gorice, poraz Azene pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.