Prijava

Vaša prijava

Engleski za bebe!


Svečano je otvoren novi prostor škole učenja engleskog jezika Helen Doron, koji u Velikoj Gorici djeluje od 2013. godine, a ove godine slavi i deset godina postojanja u Hrvatskoj. “Narasli smo pa nam je trebao puno veći prostor za naše potrebe i korisnike”., objasnila je proširenje škole učiteljica Marija Ilečić, predstavnica škole u Velikoj Gorici.

Također je istaknula da su se odlučili za Veliku Goricu jer je takva škola tu nedostajala. “Gorica je šesti najveći grad po veličini u Hrvatskoj te se jako puno ulaže u obrazovanje i jedan svojevrsni brend kao što je Helen Doron je morao naći svoje mjesto u Velikoj Gorici”., naglasila je Ilečić.

Pet godina uspješnog rada i postojanja škole Helen Doron u Velikoj Gorici rezultiralo je preseljenjem u novi prostor s više mjesta za nastavu i velikom čekaonicom te lakšim pristupom školi za djecu i roditelje.“U Velikoj Gorici imamo polaznike petero djece iz jedne obitelji i svih pet su kod nas u školi. To ja naš najbolji pokazatelj da je metoda učenja engleskog jezika Helen Doron jako uspješna”., zaključuje naša sugovornica.

Metoda Helen Doron, nastala prema britanskoj jezikoslovki i edukatorici, zasniva se na ideji da djeca u dobi od 3 mjeseca do 19 godina uče strani jezik kao svoj vlastiti kroz posebno osmišljene udžbenike, aplikacije i pozadinsko slušanje jezika tijekom dana.

Upisi u školu za preostala slobodna mjesta traju tijekom veljače te se možete prijaviti putem maila: velikagorica@helendoron.com ili na novoj adresi Ulice Matice hrvatske 3, 10410 Velika Gorica.

Katarina Ježina

Objava Engleski za bebe! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Pali Dinamo Hidrel i Segesta