Prijava

Vaša prijava

Klizalište oborilo rekord! Čak 74 posto više klizača nego lani


Sezona klizanja u Velikoj Gorici ove je sezone trajala duže nego obično. Razlog tome je pogodno, hladno vrijeme, velik interes Velikogoričana, ali I škola klizanja za djecu koja je trajala još prve dane u veljači. Ovogodišnja je sezona potrajala od 06.12.2018. do 12.02.2019., a kako ističu u Gradu i VG Komunalcu, koji su se za klizalište i pobrinuli- bila je i rekordna, po svemu- od samog odaziva građana, ponude, atmosfere, a na kraju i povratnih reakcija Velikogoričana.

U cjelokupnom periodu, u odnosu na prošlu godinu, ostvaren je porast odaziva građana za čak 74 posto. Iz svih aspekata, vidljivo je da je klizalište ove godine uz sav popratni sadržaj, ostvarilo do sada najbolji rezultat.

“Drago nam je da je ovogodišnja sezona klizanja srušila sve dosadašnje rekorde. Također, izuzetno smo zadovoljni što su naši sugrađani prepoznali trud i ideje koje smo ove godine,  s gradskom upravom, uložili u samo postavljanje, ali i organizaciju klizanja. Ispostavilo se da je nova lokacija ‘pun pogodak’ te se zahvaljujemo Gradu Velikoj Gorici, Turističkoj zajednici, Pučkom otvorenom učilištu i svima koji su dali svoj obol u realizaciji ovog novog-starog projekta. Pohvale svakako zaslužuju voditelj klizališta i naši djelatnici koji su radili na postavi i na održavanju leda jer su svoj posao odradili besprijekorno. Vjerujemo da na tragu ovogodišnjeg uspjeha, u narednim godinama možemo biti sve bolji i bolji. Prostora za nove ponude, ideje, zabavni i edukativni sadržaj za naše najmlađe ima puno te se veselimo daljnjim izazovima koji su pred nama”,  istaknuo je Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca.

Za vrijeme školskih praznika, podsjetimo, klizalište je radilo i naplaćivalo se od 9 do 13 sati, dok je dva dana bilo organizirano besplatno klizanje, i to na Svetog Nikolu te na Dan grada Velike Gorice.

Objava Klizalište oborilo rekord! Čak 74 posto više klizača nego lani pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.