Prijava

Vaša prijava

Oglašavati se na društvenim mrežama – Da? Ne? Kako? – saznali smo na Digitalnoj garaži


O društvenim mrežama i njihovim mogućnostima educiralo se u četvrtak više od 50 velikogoričkih poduzetnika i zainteresiranih građana, koji su sudjelovali na još jednoj u nizu besplatnih edukacijskih radionica gradske razvojne agencije VeGoRa

Kroz edukaciju je vodio Algebrin predavač Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Poduzetnici su imali prilike saznati o važnosti sadržaja na internetu i kako mogu kontinuirano mjeriti svoj uspjeh. Osim toga, dobili su ideje kako ukomponirati online oglašavanje u svoju strategiju koristeći trendove u povezivanju sa svojim klijentima.
VE-GO-RA tijekom cijele godine organizira edukacije i radionice na teme za koje su poduzetnici i budući poduzetnici iskazali interes, a velika dolaznost poduzetnika pokazala je da postoji interes za edukaciju o digitalnim alatima, što je i daljnji poticaj za organiziranje sličnih događanja u Gradu i ubuduće.

Sljedeću radionicu Google Digitalne garaže, na temu Google AdWords, VE-GO-RA organizira uskoro! Više o Digitalnoj garaži i terminima edukacija, pronađite ovdje.

Objava Oglašavati se na društvenim mrežama – Da? Ne? Kako? – saznali smo na Digitalnoj garaži pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Dan ružičastih majica