Prijava

Vaša prijava

Nogometaši protiv Slavena za bolesnog Tea Stojanovića, košarkaši dočekuju Cedevitu


Bogati je vikend, barem što se tiče sportaša s našeg područja, pred nama. Počinjemo kao i uvijek s nogometom. Igrači Gorice u nedjelju od 16.30 sati završavaju domaću trilogiju. Nakon Lokomotive i Rijeke, protiv Slaven Belupa slijedi treći uzastopni domaći ogled na Gradskom stadionu. Ne treba niti spominjati da su tri boda imperativ. Spomenimo i da će prihod od ulaznica ići za liječenja bolesnog Tea Stojanovića. Odazovimo se u što većem broju i pomognimo malom Teu. U 3. HNL Kurilovec je gost Zagreba, nekadašnjeg diva hrvatskog nogometa, ali danas sastava koji tone sve dublje i čija agonija kao da nema kraja.

Košarkaši Gorice igraju protiv prvaka Cedevite. U subotu od 18 sati, u vjerujemo punoj Gradskoj dvorani u Rakarju, igrači trenera Sesara probat će skinuti još jedan veliki skalp i tako uzvratiti Cedeviti za poraz u prvom dijelu prvenstva. Rukometaši odlaze u Labin i protiv tamošnjeg Rudara tražit će pobjedu u 5. kolu Lige za ostanak , jer svaki bod do kraja će biti zlata vrijedan u borbi za ostanak u društvu najboljih.

Stolnotenisačice igraju 12. kolo u 1. Ligi skupina Zapad, a Velika Gorica je gost Uranije, dok njihovi muške kolege imaju dvostruki ogled. Prvo su gosti Zaboka u subotu od 11 sati, da bi od 17 se preselili u Samobor kod istoimenog domaćina.

Članovi Maraton kluba Velika Gorica nastupaju na polumaratonu u Rijeci te na tradicionalnom krosu Sportskih novosti kod jezera Bundek.

Goran Klobučarić      

Objava Nogometaši protiv Slavena za bolesnog Tea Stojanovića, košarkaši dočekuju Cedevitu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.