Prijava

Vaša prijava

SPORTSKI VIKEND Nogometaši u Zaprešiću, košarkaši u Rijeci, rukometaši u Labinu


Pred nama je vikend koji zbog Uskršnjih blagdana će biti slabijeg intenziteta što se tiče sporta. Ali, bez obzira na to, ipak su u pogonu sportaši u tri najpopularnija sporta. Nogometaši Gorice u 30. kolu 1. HNL gostuju u subotu od 16.30 sati u Zaprešiću protiv domaćeg Intera. Pobjeda bi bila nastavak odličnog niza, jer podsjetimo, Gorica je u posljednja dva susreta slavila protiv Rijeke i Slaven Belupa, a ujedno to bi bio najbolji mogući rasplet uoči velikog sraza protiv Hajduka vikend iza.

Košarkaši u Rijeci protiv Škrljeva u subotu od 18 sati završavaju regularni dio Premijer lige. Žele upisati 12. pobjedu i na taj način najaviti doigravanje u kojem će najvjerojatnije igrati sa Cedevitom, braniteljem naslova i momčadi koja dominira hrvatskom košarkom posljednjih pet-šest godina.

I za kraj rukomet. Utakmicama 5. kola nastavlja se Liga za ostanak. Gorica odlazi na vrlo važno gostovanje u Labin kod tamošnjeg Rudara, sastava koji ima isti broj bodova kao i oni – 15. Mogući trijumf bio bi praktično pola puta do osiguranja da i sljedeće sezone u Velikoj Gorici gledamo prvoligaški rukomet.

Goran Klobučarić       

Objava SPORTSKI VIKEND Nogometaši u Zaprešiću, košarkaši u Rijeci, rukometaši u Labinu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Pobjeda Kurilovca, poraz Gradića