Prijava

Vaša prijava

Gorica porazom na Gripama završila odličnu sezonu


Završena je ovogodišnja sezona za košarkaše Gorice. Sinoćnjim porazom u trećoj, odlučujućoj utakmici četvrtfinala doigravanja na Gripama od Splita, momčad Josipa Sesara okončala je sezonu koja će ostati zapisana kao najbolja u povijesti kluba.
Nažalost, Split je slavio s 73:65, gotovo u niti jednom trenutku ne dovevši u pitanje svoj odlazak u polufinale na megdan Cibonu. Goričani su zaostajali cijeli susret, na poluvremenu je to bilo minus deset, da bi se u posljednjih nekoliko minuta ušlo s rezultatom 66:52 za domaćina. A onda su se gosti probudili i serijom od 10:0 došli na samo minus od četiri poena. Međutim, ipak je Split smogao snage i znanja i do kraja postigao još nekoliko bitnih koševa za konačnih 73:65. Kod Goričana najefikasniji je bio Borna Kapusta s 17, a u stopu ga je slijedio Ivan Majcunić s 16 poena.

Sesarovi igrači odlaze na zasluženi odmor, nakon što su ove sezoni ušli prvo u polufinale Kupa Krešimira Ćosića, regularni dio prvenstva završili kao šesti, te u četvrtfinalu bili zaustavljeni tek u majstorici od Splita. Bravo dečki, najveće moguće čestitke!

Goran Klobučarić

Objava Gorica porazom na Gripama završila odličnu sezonu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Hribarova Filmska družina dobila novčana sredstva