Prijava

Vaša prijava

Od teških ozljeda preminuo vozač, policija upozorila na pogoršanje stanja u prometu


35-godišnji vozač koji je u subotu oko 22 sata sudjelovao u prometnoj nesreći u Velikoj Mlaki ovih je dana preminuo u bolnici od zadobivenih ozljeda, javlja Policijska postaja Zagrebačke i apelira vozače na povećanje sigurnosti u prometu.

Prema trenutnoim podacima, u vremenskom periodu od 1.1. do 03.05.2019. godine, u usporedbi sa istim vremenskim periodom za prošlu godinu, na području policijske postaje Velika Gorica, došlo je do pogoršanja stanja u cestovnom prometu sa smrtno stradalim osobama u prometnim nesrećama i to za 50 posto, javljaju iz Policije. Naime, lani je u tom periodu poginula jedna, a ove godine dvije osobe.

Utvrđeno je smanjenje ukupnog broja prometnih nesreća za 13,50 posto (u 2019 je 141 osoba, a lani ih je bilo 163) i smanjenje ukupnog broja prometnih nesreća sa ozlijeđenim osobama za 3,30 posto (u 2019. -31, a u 2018.-32) od čega je u 2019 sa lakim tjelesnim ozljedama 34 osobe (32 u 2018.), dok je teško ozlijeđeno pet osoba (11 ih je bilo u 2018.)

“Želimo skrenuti pozornost svim sudionicima na obvezu pridržavanja svih odredbi prometnih propisa, a osobito na potrebu povećanja sigurnosti prilikom upravljanja vozilima. Napominjemo da će policija provoditi pojačani nadzor ponašanja u prometu svih skupina sudionika, te se moli građane za suradnju, strpljivost, povećan oprez i pridržavanje prometnih propisa”. javljaju iz Policije.

Objava Od teških ozljeda preminuo vozač, policija upozorila na pogoršanje stanja u prometu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.