Prijava

Vaša prijava

POHVALA PETKOM Goričani solidarno za Lorenu


Da su naši Goričani dečki dobrog srca to već i ptice na grani znaju. Tako su i ove sezone odabrali humanitarni cilj za još jednu, 6.po redu humanitarku na kojoj žele prikupiti sredstva ta 7-godišnju Lorenu koja ne može samostalno hodati. Malonogometnom turniru koji u subotu već u 8 sati starta na Betoncu u Cvjetnom naselju prethodio je humanitarni pikado turnir, a dečki planiraju i afterparty.

No krenimo s turnirom u subotu, na koji ste svi pozvani i možete donirati. Turnir će otvoriti ekipa VG Sport Caffea i Royal Detailinig već u 8 sati. Branitelj naslova je ekipa Taxi Bračić, koji će na otvaranju ovogodišnjeg turnira u 13.50 sati odmjeriti snage s CB Night club Laufer, veliko finale je od 21 sat, a evo tko su i ostali parovi:

Evo i satnice:

Sav prikupljen novac ide za Lorenu koja ne može samostalno hodati jer je rođena s neuropatijom mišića tj. nedostatkom živaca na peronalnim ili prednjim mišićima na nogama.

“Doktori su rekli da neću nikada hodati, ali ja tri puta tjedno idem na vježbe, idem na bazen i plivam, idem na terapijsko jahanje, idem prijateljima u igraonice na rođendane, jer ja volim druženje i igru sa svim svojim prijateljima. Sada već hodam uz pomoć hodalice i to korak po korak”, poručuje Lorena koja s roditeljima priželjkuje strojeve (robote) koji pomažu djeci da bolje i ljepše hodaju. “Bila sam na probnom danu i bilo mi je prekrasno”, kaže Lorena.

Dodajmo kako optimalni rezultati robotske terapije hodanja od 12 tjedana iznose oko 54.000 kuna, no Goričani okupljeni oko humanitarke sigurni su da to mogu prikupiti. Pripremili su i majice i prigodne zastavice koje možete dobiti donirate li 50, odnosno 20 kuna. Škrabice i majice vas, osim na turniru, čekaju i u CB Scotch, VG Sport Caffe, Caffe baru Alkar te Chill Caffeu

“Ljestvica je visoko postavljena, ali sigurni smo da svi zajedno možemo ponoviti rekordnu prošlu godinu i osigurati potrebiti financijski iznos za našu Lorenu”, poručuju Goričani. A evo i žiro račun ako poželite uplatiti:

Goričani Humanitarka – (napomena) za Lorenu Rinčić:
IBAN: HR0224840081502011654
SWIFT: RZBHHR2X

Bravo Goričani, samo naprijed i sve pohvale!

 

Objava POHVALA PETKOM Goričani solidarno za Lorenu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.