Prijava

Vaša prijava

Gotova Vukomerička, stiže Pošta, a uskoro i ugostiteljski sadržaj


Nakon točno 89 radnih dana završena je Vukomerička ulica, ona koja križa ulice Ljudevita Posavskog i Andrije Kačića Miošića, ali i ona u koju skoro stiže distributivni centar Hrvatske pošte. Za nešto manje od mjesec dana u novu će zgradu useliti oko 1300 ljudi u prvoj fazi zapošljavanja, pa smo im i mi poželjeli pružiti doček dostojan velikog grada.

Asfaltirana prometnica ima 4500 metara, uz biciklističke i pješačke staze, a vrijednost radova koje je izvodio VG Komunalac je oko četiri milijuna kuna. „Obnovljena je cesta kod Kauflanda i Ine, raskrižje kod kneza Ljudevita Posavskog, a postavljena su i dva ležeća policajca kako bi usporili promet“, govori nam predsjednik Uprave VG komunalce, Jurica Mihalj o obavljenim radovima.

Ulicu je, ovoga puta pješice, obišao i gradonačelnik Barišić koji je pritom, uz gospodarski procvat i infrastrukturne pothvate najavio još neke novitete Među njima i skori dolazak hotela i ugostiteljskih objekata u ovu zonu. „Važno nam je da i ovaj dio našeg grada komunicira s ostatkom, zbog čega je ovakva jedna prometnica izuzetno važna. Očekujemo tu otvaranje i nekih novih sadržaja i ovo zaisgurno postaje jedna lijepo uređeni dio Velike Gorice“, zaključio je Barišić.

Objava Gotova Vukomerička, stiže Pošta, a uskoro i ugostiteljski sadržaj pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.