Prijava

Vaša prijava

Jakirović: Idemo na pobjedu i ne razmišljamo o Osijeku


Još je samo 90 minuta ostalo do kraja prvenstvenih uzbuđenja u najboljem razredu hrvatskog nogometa. Igrači Gorice još su teoretski u igri za ulazak u kvalifikacije za Europsku ligu. Naime, da bi došli do toliko željenog četvrtog mjesta, potrebno je da oni pobjede u Kranjčevićevoj Lokomotivu, a da istovremeno Osijek izgubi u Gradskom vrtu od Intera. Obje utakmice posljednje prvenstvene runde igraju se u nedjelju u 19 sati.
Nažalost, Gorica ne ovisi o sebi i to je u sportu najteže. Ali, kao što je u više navrata naglašavao njihovo uspješni i odlični trener Sergej Jakirović, oni će najprije gledati na sebe, da slave protiv Lokomotive, ne osvrčući se na utakmicu u Osijeku. Jedino je to i ispravno. A, ako se možda dogodi senzacija i Inter svlada Osječane, znat će bučno i dostojno proslaviti ulazak u Europu. Međutim, ukoliko se to i ne dogodi, ova sezona će zlatnim slovima biti upisana u povijesne knjige Gorice. Ulazak u Prvu ligu i sjajno participiranje u njoj, uz mnoštvo sjajnih igara i pobjeda, još dugo će odzvanjati u srcima svih pristalica ovoga kluba.

Prema tome, bez obzira kako se rasplelo posljednjih 90 minuta, svi u HNK Gorica zaslužuju najveće moguće čestitke i vjeru da će i sljedeća sezone biti barem u sličnom, ako ne i boljem tonusu. Spomenimo još za kraj, da će se finalna utakmica Kupa NS Zagrebačke županije između Kurilovca i Gorica odigrati 30. svibnja s početkom u 18 sati u Kurilovcu.

 

Goran Klobučarić

Objava Jakirović: Idemo na pobjedu i ne razmišljamo o Osijeku pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Goričani uvjerljivi u Rudama