Prijava

Vaša prijava

Za sestre Rinčić prikupljeno više od 25 tisuća kuna


Na humanitarnom sajmu održanom u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u subotu, 25. svibnja, prikupljeno je 25.650,00 kuna za liječenje Lorene i Ive Rinčić, piše nam ravnateljica Snježana Ruklić pa nastavlja:

“Kao Lorenina škola željeli smo se uključiti u niz velikogoričkih humanitarnih akcija za Lorenu, a naši učenici i roditelji velikodušno su se odazvali pozivu i još jednom pokazali svoje veliko srce”

Uoči humanitarnog sajma prikupili su donacije poput knjiga, igračaka, školskog pribora, nakita i ukrasnih predmeta, a na dan sajma izložene predmete moglo se uzeti uz minimalnu donaciju od 10 kuna. U sajam se uključila i školska zadruga „Vuzel“ sa svojim proizvodima, kao i roditelji koji su pripremali kavu, sokove i koltlovinu. U knjižnici se čekao red na tombolu, a u školskom dvorištu i dvorani organizirane su sportske igre.

“Uz moto „Kad se male ruke slože, sve se može“ te „Postanimo prijatelji“ toga dana nikome ništa nije bilo teško. Roditelji, djeca i učitelji izmjenjivali su se u dežuranju na štandovima, vladala je vesela gužva koja nikome nije smetala. Osim prikupljenog iznosa za Lorenu i Ivu, družili smo se i bili prijatelji. Bio je to dan za pamćenje. Lorena je učenica 1.razreda naše škole i kao njezina škola htjeli smo pružiti podršku njoj i njezinoj mlađoj sestri. Odaziv naših učenika i roditelja bio je doista velik, a iznos prikupljenih sredstava nadmašio je sva naša očekivanja”, zahvalila je još jednom svima ravnateljica Ruklić.

 

Objava Za sestre Rinčić prikupljeno više od 25 tisuća kuna pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.