Prijava

Vaša prijava

ŠAH Nikola Kos drugi u Pančevu, a Trgovac i Šoštarić u Svetoj Nedelji


U Pančevu je održan 6. Međunarodni kadetski turnir “Aljehin”, u organizaciji ŠK “Aljehin”, te uz potporu grada Pančeva, Sportskog saveza Pančeva i Mjesne zajednice Kotež. Boje Šahovskog kluba Polet branili su Nikola i Maja Kos. Na turniru je sudjelovalo 80 kadeta iz Srbije, Kosova i Metohije, Hrvatske, te Bosne i Hercegovine. Nikola Kos je nastupio u kategoriji učenika 1-4 razreda i zauzeo odlično drugo mjesto, s istim brojem bodova kao i pobjednik turnira Konački Vuk. Maja Kos je zauzela 11. mjesto u kategoriji djevojčica 1-4 razreda. Od hrvatskih predstavnika na turniru je sudjelovao i Jan Horčička u kategoriji učenika 5-8 razreda te zauzeo četvrto mjesto.

U organizaciji ŠK Sveta Nedelja u Društvenom domu Mala Gorica održan je turnir “Mala Gorica 2019”. Za Polet su nastupili Mira Trgovac, koja je zauzela drugo mjesto od cura, pola boda zaostatka za pobjednicom Sarom Arlavi. Kod najmlađih drugo mjesto je osvojio Gabriel Šoštarić a treće Dominik Đurašin.

Goran Klobučarić

 

Objava ŠAH Nikola Kos drugi u Pančevu, a Trgovac i Šoštarić u Svetoj Nedelji pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Potrošačko ocjenjivanje jagoda