Prijava

Vaša prijava

Ukinut autobus do Supernove: među putnicima nema dovoljno kupaca


Krajem svibnja Supernova Buzin na svojim je Facebook stranicama objavila kako ukida autobusnu liniju koja je vozila do ovog trgovačkog centra: “Od ovog vikenda, besplatni autobus koji je vozio do Supernova centra Buzin iz smjera Novog Zagreba i Velike Gorice više neće prometovati. Hvala na razumijevanju”.

Kako stoji u daljnjem pojašnjenju, linija nije bila isplativa jer se u njoj dnevno vozilo više putnika (besplatno) na relaciji Velika Gorica- Zagreb nego što je bilo realnih posjetitelja centra, samim time i kupaca.

“Autobusna linija je ukinuta jer je bio zbilja premalen interes za korištenjem iste. U slučaju kada je interesa i bilo, onda je dobrim dijelom bilo riječi o putnicima koji su putovali na relaciji Zagreb-Velika Gorica, a nisu bili posjetitelji centra. Zbilja nam je žao onih putnika/posjetitelja koji su koristili besplatnu autobusnu liniju za dolazak u naš shopping centra, ali brojke nažalost nisu išle njima u korist.”, poručuju iz Supernove.

Građani su ovakvom odlukom ostali šokirani i zgroženi, pa je taj post na Facebooku do sad skupio stotinjak komentara. “Katastrofa, znam hrpu ljudi koji su išli busom. Nisu svi baje s autom… Prvo ga ukinete tjednom, a sad i vikendom. Sori, nemam razumijevanja. Bezobrazno inače dolazim autom ali za one koje nemaju vozačku ili nemaju kako doći do vas autobus je bio odličan. Sramota! Tuga i jad!”, samo su neki od komentara.

No činjenica jest kako je dio građana (iako Supernova ne izlazi s tim konkretnim podatkom) koristio navedeni autobus za besplatan prijevoz do Zagreba ili Velike Gorice. Ipak, uprava bi svakako trebala naći neko rješenje da doskoči ovom problemu, a vrati liniji, posebice za zaposlenike i kupce koji ne voze automobile, a sada ispaštaju.

Objava Ukinut autobus do Supernove: među putnicima nema dovoljno kupaca pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.