Prijava

Vaša prijava

“Na današnji dan prije 10 godina preuzeo sam gradonačelničku dužnost”


Točno na današnji dan prije deset godina, gradonačelnik Dražen Barišić preuzeo je dužnost gradonačelnika od svog prethodnika, Tonina Picule, o čemu piše i danas na svom Facebook postu koji prenosimo u cjelosti:

“Na današnji dan, prije deset godina, preuzeo sam dužnost gradonačelnika od svog prethodnika Tonina Picule, nakon što su mi građani Velike Gorice iskazali povjerenje na lokalnim izborima. Po prvi puta Velikogoričani su tada izravno izabrali gradonačelnika.
Hvala svima na iskazanom povjerenju i te 2009., kao i na ponovljenom povjerenju na izborima 2013. i 2017. godine. Velika je to čast, ali i obveza.
Hvala svim Velikogoričankama i Velikogoričanima što smo u ovih 10 godina zajedno razvijali naš grad i realizirali projekte koje smo čekali godinama, pa i desetljećima. Zajedno smo smo se veselili novim vrtićima, školama, dvoranama, gradskom bazenu, sportskim uspjesima… Zajedno smo bili i u teškim trenucima, posebno u vrijeme borbe s poplavama. Hvala svim udrugama koje svojim djelovanjem oplemenjuju život u našem gradu, svim umjetnicima, folklorašima, vatrogascima, sportašima… Hvala svim djelatnicima gradskih ustanova i poduzeća, te gradske uprave na predanom radu.
Hvala mojim suradnicima koji su uz mene od prvog dana i onima koji su nam se kasnije pridružili. I naravno, hvala mojoj obitelji za razumijevanje i potporu sve ove godine.”

Objavu je popratio ovim fotografijama:

Objava “Na današnji dan prije 10 godina preuzeo sam gradonačelničku dužnost” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.