Prijava

Vaša prijava

GRADSKI BAZEN Do kraja godine građevinska dozvola za vanjske bazene


Osvježenje je ovih dana lako pronaći i na gradskom bazenu koji je svakodnevno otvoren za posjetitelje, a tamo je organizira i sportski kamp za učenike kako bi upotpunili ljetne praznike. I dok se bezbrižno brčkamo u unutarnjim bazenima sve više priželjkujemo i koji vanjski, pogotovo kad je vani ovako sunčano i toplo. Gradonačelnik Dražen Barišić obavještava kako su na njegovom stolu četiri varijante, a koje je pokazao kolegama tijekom sjednice Gradskog vijeća prošli tjedan.

„Planiramo jedan veći i nekoliko manjih bazena s adrenalinskim sadržajima za djecu i odrasle te sadržajima za plivačke sportove“, rekao je Barišić.

Nakon odabir idejnog rješenja dogovara se glavni projekt, a Barišić očekuje kako bi do kraja ove godine mogli ishoditi i građevinsku dozvolu sa svim troškovnicima, a konkretni radovi početi iduće građevinske sezone. „Moramo svakako odrediti i vrijednost zemljišta i cijenu, pa kad ćemo znati sve te parametre bit ćemo spremni na daljnje korake“, poručio je gradonačelnik. Držimo fige pa možda se već iduće godine brčkamo na vanjskim bazenima.

Objava GRADSKI BAZEN Do kraja godine građevinska dozvola za vanjske bazene pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.