Prijava

Vaša prijava

ROTOR KOD KUMIČIĆA Vizualno i prometno odlično rješenje


Osnovna škola Eugena Kumičića ima svoj rotor! Odlično prometno rješenje rezultat je dobre koordinacije Grada, škole i Vijeća roditelja koji su zajedničkim snagama odlučili riješiti problem nedovoljnog mjesta za parkiranje i okretanje školskog autobusa, ali i osobnih automobila učitelja, kao i roditelja koji svakodnevno voze djecu u školu.

“Novi rotor omogućava nesmetan pristup autobusima, đaci mogu sigurno čekati svoj prijevoz, a osigurali smo i još parkirnih mjesta“, rekao je gradonačelnik Dražen Barišić koji je sa suradnicima obišao radove.

Radove je izvodio VG Komunalac koji je osigurano novih 13 parkirnih mjesta, a investicija, koja uključuje i postavljanje rasvjete vrijedna je oko 700 tisuća kuna. „Mi smo i više nego zadovoljni jer ovo je bio jedan od najvećih problema u ovoj školi, posebno za djecu koja putuju autobusom. Zahvalni smo svima koji su se angažirali oko projekta, bit će to krasno prometno i vizualno rješenje“, zaključila je ravnateljica Snježana Ruklić. OŠ Eugena Kumičića pohađa 978 učenika iz različitih dijelova grada i okolice.

Objava ROTOR KOD KUMIČIĆA Vizualno i prometno odlično rješenje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.