Prijava

Vaša prijava

Umirovljenici, prijavite se za božićnicu


Grad Velika Gorica poziva umirovljenike s mirovinama do 2000 kuna da se prijave za isplatu božićnice. Za početak potrebno je ispuniti potreban obrazac (koji ćete pronaći OVDJE, na porti gradske uprave ili u udrugama umirovljenika) ta ga zajedno s ostalom dokumentacijom, predatio od 7.10. do 1.11 na adresu Trg kralja Tomislava 34, (šalter u prizemlju), od 08.30. – 14.30 sati.

Uz popunjen obrazac obavezno treba priložiti: presliku osobne iskaznice (obostrano), zatim odrezak od mirovine za prethodni mjesec ili obavijest poslovnih banaka o mirovinskim i invalidskim primanjima ili potvrdu o visini mirovine izdanu od HZMO-a, a umirovljenici koji primaju inozemnu i tuzemnu mirovinu moraju priložiti dokaze o visini obje mirovine. Priložite i presliku dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika.

Umirovljenicima koji primaju mirovinu do 1.000,00 kuna bit će isplaćena božićnica u iznosu od 400,00 kuna, a umirovljenicima koji primaju mirovinu od 1.000,01 kune  do 2.000,00 bit će isplaćena božićnica u iznosu od 200,00 kuna.

Isplata božićnice umirovljenicima bit će u poslovnicama FINA-e, u razdoblju od 18.11.2019. – 24.12.2019. godine.

Kako bi preuzeli božićnicu umirovljenici moraju doći osobno, ponijeti osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv OIB. U slučaju spriječenosti dolaska umirovljenika, božićnicu može preuzeti i druga osoba koja mora predočiti svoju osobnu iskaznicu te osobnu iskaznicu i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice.

Objava Umirovljenici, prijavite se za božićnicu pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.