Prijava

Vaša prijava

VRTIĆ “ŽIREK” Osam nam je godina tek


Dječji vrtić Žirek ovih dana slavi, a slavlje traje već treći dan. Svaki je dan rezerviran za jednu aktivnost, pa su tako do sad klinci imali likovne i kreativne radionice na kojima su izrađivali torte i kolače od papira te ukrašavali pano, a danas je sportski dan kad im u goste stižu sportaši. Upoznat će se klinci s plesačima iz Megablasta i Sunčice te zaplesati s njima. Stižu i sportaši Medo sporta, te Dinamo, otkriva nam ravnateljica Sandra Crnić. Osim toga, održali su i dane otvorenih vrata, družili se s roditeljima, odgajateljima, pedagozima i stručnim osobljem, gradskim čelnicima… Svi oni mogli su se ovih dana bolje upoznati, te pogledati što djeca rade i stvaraju.

„Puno smo napravili u ovih osam godina i ponosni smo, a posebno nam je važno što smo prije godinu dana otvorili novi objekt koji prima novu djecu“, dodaje Crnić.

Tu je poseban program za darovitu djecu kao i onu s teškoćama u razvoju za koju su među prvima u Hrvatskoj otvorili i opremili veliki kabinet s didaktičkim igračkama, financiran iz EU fondova.

Objava VRTIĆ “ŽIREK” Osam nam je godina tek pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.