Prijava

Vaša prijava

Prijatelji za Ivana: Iznenada je obolio, traži donora koštane srži


Velikogoričaninu Ivanu Puljku prošli mjesec život se iznenada preokrenuo kad mu je dijagnosticirana akutna mijeloična leukemija. Nakon početnog uspješnog oporavka u KBC Zagreb Ivan je kod kuće i u potrazi za donorom koštane srži, koja mu je prijeko potrebna kako bi se uspješno izliječio.

U suradnji sa Zakladom Ana Rukavina njegovi su prijatelji pokrenuli akciju tipizacije koštanog tkiva koja će se održati u prostorijama IBM-a u utorak, 22.10. od 16-18 sati u Marohnićevoj 1, zgrada B (bivši Hypo centar) na trećem katu. Tipizacija tkiva je postupak kojim se, uobičajenim uzimanjem uzorka krvi, uparuju potencijalni donor i primatelj koštane srži. U registar mogu ući sve zdrave osobe od 18 do 40 godina.

“Ni jedan zid nije čvršći od prijateljstva i zajedništva, i pozivamo vas da se odazovete u što većem broju i podijelite ovu objavu. Možda ste vi ta osoba koja u sebi nosi lijek da pomogne Ivanu”, pozvali su njegovi prijatelji na Facebooku.

Objava Prijatelji za Ivana: Iznenada je obolio, traži donora koštane srži pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Natječaj za zasnivanje radnog odnosa