Prijava

Vaša prijava

Prelec želi zaustaviti seriju „svoje“ Gorice


Stišali su se dojmovi fantastičnog dosega Gorice u dva dvoboja protiv splitskog Hajduka. Goričani su oba puta pogocima Lovrića i Suka s istovjetnih 2:1 nadvisili momčad iz Splita i tako im nanijeli bolne poraze, pogotovo ih peče onaj iz Kupa, jer u njemu nisu imali popravnog ispita. Ali, to su njihove brige, vratimo se mi fenomenalnim Goričanima, momčadi koju tako uspješno i zapaženo već godinu i pol s klupe vodi Sergej Jakirović. Gorica kada ih već svi otpišu redovno iznenadi ili bolje rečeno, dokaže konstantu kvalitete. Kada svi očekuju da će napokon stati njihove odlične igre i prezentacije, oni ih sve na najbolji mogući način, pobjedama, demantiraju.

Sada im predstoje susreti protiv momčadi koji su lošije plasirani od njih na prvenstvenoj ljestvici i automatski ih se doživljava kao favoritima, ali znamo da je to mač s dvije oštrice. Jer, Gorica više nije nepoznanica, svi žele njihov skalp, a pogotovo će to željeti njihov bivši trener Ivan Prelec, koji s klupe vodi Istru. Taj dvoboj je na rasporedu već u petak od 18 sati na stadionu Aldo Drosina i bit će vrlo bitan za oba sastava.

Gorici da ostane u vrhu, u borbi za Europsku ligu sljedećeg ljeta, a Istri da ostane u grčevitoj borbi za očuvanje prvoligaškog statusa. Prelec protiv Jakirovića, tko će slaviti? Spomenimo i činjenicu da će Gorica u četvrtfinalu Kupa igrati 4. prosinca na svojem stadionu protiv Slaven Belupa.

Goran Klobučarić

Objava Prelec želi zaustaviti seriju „svoje“ Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


NOĆ KAZALIŠTA Avijonko i vesele radionice

Lažne poruke Porezne uprave