Prijava

Vaša prijava

ZAVRŠAVA MJESEC KNJIGE Književnost na kantautorski način


Završetak Mjeseca hrvatske knjige gradska knjižnica obilježit će kantautorsko-književnim susretom sa Sinišom Beloševićem i velikogoričkim pjesnikinjama i pjesnicima.

 

Velikogorički glazbenik i skladatelj Siniša Belošević mnogima je poznat kao česta glazbena pratnja književnim susretima velikogoričkih autorica i autora. Mnogima od njih uglazbio je stihove koje ćemo imati priliku čuti -pročitane i odsvirane – na ovom kantautorsko-književnom susretu. Uz Sinišu Beloševića pridružit će nam se i Slavica Sarkotić, Zorica Krznar Blagec, Đurđa Jandriš Parać, Marija Ajša Peuc, Zdenka Mlinar, Nada Kološa, Stjepan Detelić i Tomislav Galeković.

Siniša Belošević rođen je u Zagrebu 1954. godine. Po struci je inženjer aeronautike i kontrole zračnog prometa, ali u glazbu je zaljubljen od dana kad se rodio. Godine 2002. osnovao je vokalni ansambl “Zlatne godine” čiji je dugogodišnji voditelj i s kojim je na nizu domaćih i međunarodnih festivala i natjecanja osvojio nekoliko zlatnih nagrada i na desetke priznanja.

Susret je u utorak 12. studenoga 2019. u 19.00 sati u Gradskoj knjižnici Velika Gorica

 

Objava ZAVRŠAVA MJESEC KNJIGE Književnost na kantautorski način pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Slušaj što se svira