Prijava

Vaša prijava

STIGLO JE! Nacrtajte, modelirajte i isprintajte u 3D!


Ispisivanje predmeta od plastike, metala i drugih materijala postalo je realnost, a 3D modeliranje nova je tehnologija sadašnjosti i budućnosti. Ako želite implementirati tehnologiju 3D printa u vaš obrt ili tvrtku, biti ispred konkurencije, ići u korak s vremenom te steći nova znanja o tehnološkom napretku, prijavite se na besplatan program za osnovno 3D modeliranje i korištenje 3D printera koje Pučko učilište organizira u suradnji s Turskom agencijom za suradnju i koordinaciju (TIKA).

Polaznici će se educirati u prostorijama POUVG-a. Edukacija će se održavati u vrhunski  premljenoj informatičko – tehničkoj učionici na najnovijim računalima doniranim od TIKA-e te 3D printeru. Svaki polaznik radit će na računalu, a pri završetku programa bit će kvalificirani za 3D modeliranje na računalu i korištenje 3D printera. Program će se odvijati uz stručno vodstvo predavača iz Ankare, a polaznici koji uspješno završe edukaciju, dobivaju potvrdu o postignutom uspjehu.

UVJETI UPISA
• Najmanje 16 godina starosti
• Učenici/studenti tehničkih škola/studija (imaju prednost)
• Stručnjaci koji su radili ili rade u tehničkim i srodnim djelatnostima (imaju prednost)
• Nezaposlene osobe sa završenim tehničkim usmjerenjima

Program traje 100 sati, a kandidati moraju priložiti sljedeću dokumentaciju:
• Životopis (Europass format – nije obavezan za učenike)
• Svjedodžbu o zadnjem završenom stupnju obrazovanja
• motivacijsko pismo

Prijave se dostavljaju do 20. studenog 2019. putem e-maila: obrazovanje@pouvg.hr ili osobno u tajništvo Učilišta, Zagrebačka 37, II. kat.

Na osnovu dostavljene dokumentacije i procjene zainteresiranosti kandidata odabrat će se polaznici. Svaki će polaznik potpisati ugovor o obveznom prisustvovanju nastavi, najmanje 85 sati.

Za više informacija kliknite OVDJE

Objava STIGLO JE! Nacrtajte, modelirajte i isprintajte u 3D! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.