Prijava

Vaša prijava

PREDSTAVLJAMO: FIVE STAR OUTLET


Kad uđete u “Five star outlet trgovinu” na Trgu kralja Tomislava 16 u Velikoj Gorici kao da ste ušli u šarenu bombonijeru. Ne znate otkuda bi krenuli i što bi prvo kušali, jer oko vas je toliko artikala koji vas mame i zovu ne samo izgledom nego i najpovoljnijom cijenom u gradu. Ovdje su proizvodi sniženi od 30 pa do čak 70 posto i to- stalno. Asortiman se konstantno mijenja i nadopunjava, pa je moguće da, ako propustite danas nešto kupiti- toga sutra više neće biti.

No, krenimo redom. Artikli zovu sa šarenih polica a bilo da vam treba kozmetika, sitnica  za  kućanstvo ili nova garderoba za upotpuniti ormar – sve imaju!

Na bogatim policama ugledali smo poznate robne marke kozmetičkih proizvoda; od Max Factora, Nyxa do Revlona, tu su i predmeti za osobnu higijenu i kozmetika, ukrasi, oprema za kuću ili stan, ali i higijenska sredstva i potrepštine. Na policama ćete pronaći i velik izbor posuđa, opreme za kuću ili pak vrt i  opremu za kućne ljubimce.  Osim već spomenutog, tu su i didaktičke igračke te igračke poznatih svjetskih brandova kao što su Pepa Pig, Barbie i Fischer Price. I to još nije sve! Tamo vas čeka i odjel s  ženskim i dječjim tekstilom poznatog branda OVS, a ovih su dana stigli i oni najveseliji- božićni pokloni. Po najpovoljnijim cijenama ovdje možete odabrati brojne božićne ukrase za vaš životni ili radni prostor, ali i pronaći inspiraciju za božićne poklone za velike i male. Nabavite na vrijeme božićne kuglice i lampice, zvjezdice i svjećice ili pak poklone za svoje klince i najmilije.

Radno vrijeme outleta je svakim radnim danom od 8-20 sati, subotom od 8- 15 sati.

Sve novosti i informacije o akcijama pratite na facebook profilu Five Star Outlet VG ili instagram profilu fivestar_vg

Veliki izbor i niske cijene i to sve na jednom mjestu razlog je zašto “5 star outlet” zaista zaslužuje pet zvjezdica, odnosno čistu peticu!

Objava PREDSTAVLJAMO: FIVE STAR OUTLET pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.