Prijava

Vaša prijava

SAZNAJTE KAKO! Korištenjem Sunca do električne energije


Kako iskoristiti energiju Sunca za proizvodnju električne energije- doznat ćete ako u petak, 29.studenog dođete u Vijećnicu Pučkog učilišta gdje će mini konferenciju na ovu temu održati gradski Ured za zaštitu okoliša  u suradnji s velikogoričkom razvojnom agencijom VEGORA i udrugom Ekoregija Velika Gorica. Konferencija stiže tragom najave Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost o otvaranju javnog poziva za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije u objektima sektora poduzetništva koji bi trebao biti raspisan početkom 2020. godine, a detalje ćete moći čuti na već spomenutoj konferenciji koja počinje u 10 sati, a čiji program možete provjeriti OVDJE, a morate se i prijaviti, pa to možete učiniti OVDJE.

 

U sklopu konferencije, u subotu 30. 11. s polaskom u 11 sati ispred Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, organiziran je studijski posjet Križevačkim sunčanim krovovima, elektranama na krovovima javnih objekata u Gradu Križevcima, koji će trajati do 14 sati.

 

Grad Velika Gorica od 2011. godine i pristupanju Sporazumu gradonačelnika teži ka smanjenju emisija stakleničkih plinova kroz povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije.

Objava SAZNAJTE KAKO! Korištenjem Sunca do električne energije pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.