Prijava

Vaša prijava

PROSINAC U GORICI Otvaramo klizalište, Božićno selo, stižu Grinč, sveti Nikola…


Vrijeme Adventa polako se približava, a s njim i jedinstveni blagdanski ugođaj koji vas i ove godine čeka na staroj i dobropoznatoj lokaciji Šetališta Franje Lučića gdje se sprema “Prosinac u Gorici”.

Otvorenje u petak, 6.prosinca!

Stoga, ulaštite klizaljke jer ćemo manifestaciju otvoriti u petak, 6. prosinca, nakon čega će i klizalište postati otvoreno za sve ljubitelje snijega i leda. Osim u klizaljkama, Grinča ćete moći vidjeti i na štulama, a dodatno će nas zagrijati Vatreni show Triko Cirkus Teatra, najavljuju u Turističkoj zajednici Grada.

Raznolik program u kojem će zasigurno ponajviše uživati najmlađi Goričani bit će raspoređen u parku i okolnom prostoru Muzeja Turopolja. Upravo će taj park postati pravo čarobno Božićno selo. Ugođaj će upotpuniti brojni izvođači poput Pirata, grupe Meritas, grupe Nazaret, Pravila igre, TS Lajbeki, Mungos Brothers Blues Band u pratnji svojih učenika, Songkillersi, Nina Kraljić, TS Barabe, Bang Bang, The Changes, dok ćemo Novu godinu dočekati uz grupu Harmonija.

Vilenjački poligon i Selo Djeda Božićnjaka

Park će postati Vilenjački poligon, gdje će mališani moći sudjelovati u raznim igraonicama, radionicama te pogledati raznolike lutkarske i mađioničarske predstave, bit će tu radionica izrade božićnih ukrasa, žive božićne kugle, radionice šivanja i vezenja, oslikavanje lica, izrada šivanih blagdanskih čestitki… Program u Božićnom selu održavat će se svakog radnog dana od 16 do 20 sati, a brojne lokalne delikatese i razne suvenire pronaći ćete na božićnom sajmu radnim danom od 16 do 22 sata te vikendom od 9 do 23 sata.

Ovo je samo dio bogatog programa koji su za vas pripremili Grad Velika Gorica, Muzej Turopolja, Pučko otvoreno učilište, Udruženje obrtnika i Turistička zajednica grada Velike Gorice te VG Komunalac.

Detaljan program bit će uskoro

Objava PROSINAC U GORICI Otvaramo klizalište, Božićno selo, stižu Grinč, sveti Nikola… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.